Какъв е професионалният антивирус?

Малък тест за вашeто антивирусно решение. Въпросите са в реда на тяхната важност!

  • Имало ли е за последните три месеца обновяване на базите на 30мин.
  • При изпращане на нов вирус ,осигурена ли е сигнатура в рамките на часове ?
  • Програмата разпознава ли над 1000 вида архивни методи и формати?
  • Kaspersky antivirus има сертификати за съвместимост с Windows и пази и от хакерски атаки

Това е важното за нас! Вие избирате кога да знаете - след час, ден, седмица, или когато вече сте загубили време и пари.

  • Kaspersky Security Center осигурява софтуерен одит!
  • Kaspersky Security Center осигурява и хардуерен одит!
  • Kaspersky Security Center и Endpoint Security осигуряват и управление на уязвимостите!
  • При над 40000 нови вредители на ден има ли по-важно от осигурен ъпдейт на час ?
  • С професионалния антивирус не ви ограничават вида на мейловете и файловете с които работите
  • Защитата на Kaspersky за MS Windows има сертификат за съвместимост от Microsoft и улеснява покриването стандата за сигурност ISO 27001 !

Решения на KASPERSKY ANTI-VIRUS работят при: Dossev&Co, ГДБОП - "Компютърни Престъпления", Стинг, Контракс АД, Топлофикация-Русе и други 300 млн. потребители !

KASPERSKY ANTI-VIRUS при епидемия обновява антивирусните бази на всеки 1 час (както и допълнително в случай на особено опасни зарази)!

"Kaspersky Internet Security 2011 – неутрализира 100% от заплахите на "реалния свят", отваря всички видове архиви и е единственият продукт в групата, който откри, блокира и премахна всички динамични заплахи.": AV-Test GmbH

Ако всичко това не е важно за вас ,то не е задължително да ползвате Kaspersky Antivirus :)

awards

Kaspersky Lab получава награда Platinum като част от Наградите за избор на клиенти на Gartner Peer Insights от 2017 г. в платформите за защита Endpoint

Kaspersky Lab е призната за рейтингите си за удовлетвореност на клиентите, като получава наградата Platinum като част от наградите за избор на клиенти на Gartner Peer Insights от 2017 г. за платформите за защита на крайни устройства.

Ние вярваме, че Gartner Peer Insights предоставя на организациите безпристрастен и лесен начин за събиране на отзиви от страна на клиентите и за вземане на решения от технологичния сектор, за да научат повече за продуктите и услугите на компанията от обективни експерти. Gartner Peer Insights предлага подробни перспективи за всяка фаза на ИТ от жизнения цикъл - от оценка и внедряване до услуги и поддръжка.

От 1 септември 2017 г. Kaspersky Lab постигна краен рейтинг от 4.6 на 5 на пазара за платформи за защита на Endpoint, въз основа на оценка от 199 отзива. Отзивите, получени от Kaspersky Lab, включват: “Третата страна и продавачът демонстрират гъвкавост, като се съсредоточават върху исканията на компанията и бързо преместват ресурсите си, за да изградят ефективно и надеждно решение " IT Security Manager, промишлена индустрия.

"Ефективността, мащабируемостта и гъвкавостта на това решение го правят най-ефективното противодействие срещу заплахата от инфекция от злонамерен софтуер от всякакъв тип в сложна разпределена ИТ инфраструктура.", експерт по сигурността на информацията, финансова индустрия.

"Горди сме, че получихме Platinum Award и вярваме, че отношенията, които имаме с нашите клиенти, и стойността, която нашите продукти и услуги им дават, и техният бизнес ни правят уникални", казва Алесио Ацети, ръководител на Enterprise Business в Kaspersky Lab. "Тази година отбелязваме двадесетгодишнината на Kaspersky Lab, като през това време разработихме и внедрихме различни подходи към киберсигурността: от бързите актуализации на продуктите до облачните бази данни за сигурност и усъвършенстваните алгоритми за машинно обучение. Непрекъснато работим за разработването на по-ценни инструменти за нашите клиенти, за да им помогнем да останат една крачка напред от кибернетичните заплахи, като същевременно поддържаме високото ниво на удовлетворение, което сме изградили с тях и нашите решения ".

Фирменото портфолио на Kaspersky Lab обхваща разнообразни решения за защита на големите предприятия от всички видове кибернетични заболявания. Портфолиото на компанията за корпоративни продукти наскоро бе разширено с решение за откриване и реакция на крайни устройства и широк спектър от услуги за сигурност, за да предостави на бизнеса сигурност на разузнаването и адаптивен подход за защита от най-сложните заплахи и свеждане до минимум на щетите от такъв инцидент.

Отзивите на Gartner Peer Insights представляват субективните мнения на отделните крайни потребители въз основа на техния собствен опит и не представляват вижданията на Gartner или неговите филиали. Наградите за избор на клиенти на Gartner Peer Insights се определят от субективните мнения на отделните клиенти на крайните потребители въз основа на собствения им опит, броя на публикуваните отзиви за Gartner Peer Insights и общите оценки за даден продавач на пазара, както е описано тук и не са предназначени по никакъв начин да представляват вижданията на Gartner или неговите филиали.

Kaspersky™ AntiVirus trade mark by Kaspersky Lab
© 1999-2017 Dossev&Co